Skip to main content

Vrienden


Vrienden van DÉ proeverij “DÉ proevers

Word vriend van DÉ proeverij, een unieke kans voor echte fijnproevers!
Wat kun je verwachten?

Je krijgt bij je aanmelding een bier, wijn of alcoholvrij proeverijtje met bijpassende hapjes t.w.v. 12.50€ en een uniek setje golfballen met het logo van DÉ proeverij. Verder krijg je als vriend nog wat andere leuke gadgets door het jaar heen.

Je bent altijd als eerste op de hoogte van activiteiten bij DÉ proeverij, zo hoef je dus niks te missen.

Er komt een vrienden van DÉ proeverij golftoernooi op zondagmiddag 11 juni 2023, dit wordt een jaarlijks terugkerend evenement met een prachtige wisselbeker en nog veel meer mooie prijzen. Uiteraard is deelname gratis voor onze vrienden. Uniek hierin is dat ook niet golfers onder begeleiding van ervaren golfers mee de baan in mogen.

Hoe ziet die dag eruit? We ontvangen jullie met koffie en gebak waarna de wedstrijd kan beginnen. In de baan komen we een hapje en een drankje brengen. Na afloop staat er een lekker kopje soep met een welkomstdrankje voor jullie klaar. Hierna volgt de uitslag en dan kan het feest beginnen. Wij zorgen nog voor een proeverij van lekkere hapjes zodat je niet met een lege maag naar huis hoeft.

Wat verwachten we van jou? Je krijgt van ons een pasje waar je minimaal 500€ op stort, dit is je saldo wat je het hele jaar door kunt gebruiken. Alles wat we jullie aanbieden kun je zien als rente, dit heeft een waarde van ruim over de 60€ dus meer dan 12% rendement op je storting. Hierdoor kunnen we de laatste puntjes op de i zetten om DÉ proeverij nog perfecter te maken.

Grijp je kans en meldt je nu aan, hier wil je bij zijn! Aanmelden kan via de mail info@deproeverij-overloon.nl telefonisch 06-12991979 of loop even binnen. Uiteraard is het ook mogelijk om een zakelijke factuur te ontvangen hiervoor.

Call Now Button