Skip to main content

Themaweekenden – Agenda


Kalender 2023

Ieder laatste weekend van de maand is er op vrijdag- en zaterdagavond een wisselend thema. 
Hieronder de kalender voor 2023:

27 – 28 januari

Vietnam

Vietnamese keuken dankt de verscheidenheid aan invloeden van China, Frankrijk, India, Indonesië en Portugal. Maar desondanks is deze keuken authentiek gebleven met een heel eigen karakter.

24 – 25 februari

Zuid-Afrika

Deze staat niet bekend om zijn eetcultuur maar Ben laat jullie de pareltjes proeven.

24 – 25 maart

Spanje

Voorproefje: op naar de zomerse sferen, enkele klassieke tapas komen in een modern jasje voorbij.

9 – 10 april

Proeverij Paasbrunch

Uitgebreide paasbrunch met diverse koude en warme gerechten én grand dessert.

28 – 29 april

Asperge

De koningin van de groenten, vroeger het witte goud.
Van de steeltjes tot de koppen, van wit naar groen, gefermenteerd, gebakken, rauw, enz.

26 – 27 mei

Thailand

De Thaise keuken is vers en kleurrijk, smaakvol en nooit saai of voorspelbaar. De gerechten worden gekenmerkt door een unieke balans van zoet, zout, zuur en pittig.

16 – 17 juni

Libanon

Een klein land met een zeer gevarieerde keuken, feestelijke versies van mezze, tafelzuur, salades hoofd- en bijgerechten. Libanezen zijn levensgenieters die het beste van hun culinaire erfgoed weten te maken.

28 – 29 juli

Italië

Net terug van vakantie of gaat u nog naar Italië? Een voorproefje of afsluiter van deze mooie keuken. Er is meer dan alleen maar pizza of spaghetti.

1 – 2 september

Noord-Afrika

Deze zeer geurige keuken is zeer veelzijdig van traditioneel tot de wat minder traditionele gerechten. Dat het lekker gaat ruiken in het restaurant is zeker.

15 september

Chateau Briand & Nel

Tribute to De Zwaan

22 september

Bok & Bites

29 – 30 september

Wat een gezwam

Oftewel op reis met kabouter Spillebeen door de wereld van de mycelium, dit in combinatie met vlees en vis.

7 oktober

Fruits de mer

20 oktober

Beerparing

Een perfecte combinatie van eten en bier, met bier van brouwerij de Klep.

27 – 28 oktober

Ben doet weer wild

Nog ver weg maar zeker veelzijdig en een beetje gewaagd, in samenwerking met onze jagers.

24 – 25 november

Ode aan de truffel

Na het witte goud nu het zwarte goud gecombineerd met vlees en vis

24 – 25 – 26 december

Kerstmis

Afhalen gerechten en tapas voor bij u thuis.

Call Now Button