seizoen
roggebrood – spek
krokante geit – dadels – noten – zoetzuur – broodje
kalf – pastrami – gefermenteerde groenten
2 valuas kroketten – brood
Livar buikspek – atjar – dippers
gebakken appel – stroop – zuurdesem
maaltijdsalade – rouille
noedels – Koreaanse jus – groenten
3 kleine gerechten – verrassing
seizoenstamppot – jus
ree – hert- stoofpeertje – dauphine aardappel
aardappelravioli – Overloonse shii-take
4 kazen
Keuken dagelijks geopend van 11.30 tot 17.00 uur.
Iedere vrijdagavond Ben’s proeverij 3 – 4 gangen of chateaubriand voor 2 personen.
Elk laatste weekend van de maand themaweekend op vrijdag- zaterdagavond en zondagmiddag.
“pataad Haps”
Valuas – kaaskroketjes – garnalenkroketjes
4 kazen
2 personen
High Tea vanaf 4 personen
Klein kopje soep, diverse sandwiches, huisgemaakte zoete gerechtjes inclusief thee
Brunch vanaf 10 personen
Diverse broodsoorten, kopje soep, divers beleg en salades, warme gerechten en dessert
High Tea en Brunch uitsluitend op reservering.
Voor grote groepen bieden wij een lunch op maat naar persoonlijke wens.
Kuluutweg 8 | 5825 BC Overloon
E-mail: info@deproeverij-overloon.nl
telefoon: 0478 226027
Keuken dagelijks open van 11:30 - 17:00
Op vrijdag geopend tot 21.00
Elk laatste weekend van de maand themaweekend op vrijdag- zaterdagavond en zondagmiddag.
© 2022 - Dé Proeverij | ontwerp en realisatie Studio Coppis