Dé kaart
Dé lunch
Soep off course / ook V mogelijk
8 €seizoensoep, iedere keer anders
Dé Bouillabaise
15 €Dé Bouillabaise als maaltijdsoep
22 €Hole 19
12.50 €2 Valuas kroketten met brood / rundvlees of garnaal
Krokante geitenkaas / V
14.50 €salade / noten / zoetzure radijssoorten
Haantje & Livar / ook V mogelijk
15 €ceasar 2023 / frisse sla / ansjovis / crouton / goudse boeren opleg / buikspek / ei
Poké & Bowl / ook V mogelijk
15 €tonijn / wakame / sojaboontjes / sushi rijst / daikon / radijs / dippers
Salade & vier kazen / V
16.50 €noten / seizoenchutney / zoetzuur / honing van imker Wismans
Salade & Gamba
16.50 €Rouille / frisse sla / gamba
Soepen en salades worden begeleid door brood en smeersels
Murtabak / V
15 €gevulde Noord-Afrikaanse pannenkoek / salade / labneh
Ben’s proeverij
15 €klein soepje, 2 kleine gerechten
Dé Proeverij burger
17.50 €runderburger / jalepenos / cheddar / hamburgersaus / uitjes
Runder sukade & dikke frieten
18 €Salade / eigen jus / verse friet Pataad Haps
Zwezerik & Overloon
24.50 €wang / shiitake uit Overloon / dauphine / seizoen groente
Cafe Glacé
7.50 €huisgemaakte ijskoffie
Dessert Dé Proeverij
12.50 €Kaasproeverij
15 €Indien U een allergie of dieet hebt geef dit dan door aan de bediening.
Keuken dagelijks geopend van 11.30 tot 17.00 uur.
Elk laatste weekend van de maand themaweekend op vrijdag en zaterdagavond.
Lunchmenu 2 of 3-gangen € 24.50/29.50
High Tea
High Tea vanaf 10 personen
High Tea
27.50 € per persoonKlein kopje soep, diverse sandwiches, huisgemaakte zoete gerechtjes inclusief thee
Brunch
Brunch vanaf 10 personen
Brunch
32.50 €Diverse broodsoorten, kopje soep, divers beleg en salades, warme gerechten en dessert
High Tea en Brunch uitsluitend op reservering.
Voor grote groepen bieden wij een lunch op maat naar persoonlijke wens.